DIN GARNBUTIK

Garn & handarbete i Umeå

DIN GARNBUTIK

Garn & handarbete i Umeå

DIN GARNBUTIK

Garn & handarbete i Umeå

DIN GARNBUTIK

Garn & handarbete i Umeå

DIN GARNBUTIK

Garn & handarbete i Umeå

Våra produkter

 

Hos oss hittar ni brett sortiment av garn, stickor, virknålar, kroknålar, tenntrådssmycken, broderikit och lösa broderigarn och väv, handarbetstillbehör och ett litet urval av presenter.

 

 

Vi erbjuder garn med hög kvalitet och vi föredrar självklart ekologiska och rättvist producerade produkter när de går att finna. Vi säljer bland annat garn från Järbo, Svarta Fåret, Istex, Viking, Permin, Schachenmayr med fler.

 

Förrutom garn och tillbehör så hittar ni även fina tenntrådsarmband och halsband med tenntråd och skinn samt pärlor av glas eller silver.

 

Butiken och Covid-19

 

 

Vi har, tillsammans med er fantastiska kunder, länge, länge, länge hållit avstånd, använt plasthandskar, spritat händer, stannat hemma vid minsta tecken på sjukdom och stått bakom plexiglas. Vi har hållit i och hållit ut. Nu börjar livet att återgå till det normla men några rutiner har vi valt att behålla med tanke på Covid 19 och andra luftvägsvirus.

Vi har behållit vårt plexiglas vid kassan vi fortsätter att sprita kassor och diskar och vi fortsätter med er hjäp att att hålla avstånd. Och självklart stannar ni och vi hemma om det förekommer förkylningssymptom. Vi fortsätter att hålla i och hålla ut - tillsammans.

OM du själv är sjuk eller inte känner dig trygg med att komma till oss så skickar vi det du behöver i handarbetsväg till dig, eller packar det för avhämtning.Ingen ska behöva sitta handarbetslös. Ring oss på 090-125208 så hjälper vi dig.

 

   Tack för att du handlar lokalt. ❤️


 

 

Bildgalleri

 

Här hittar ni ett urval av våra produkter.

 

Bi's Garn & Handarbete
Backenvägen 20
903 54 Umeå
Öppettider
Mån-Fre: 11-17.30
Lör: 11-15
Sön: Stängt© 2023 Bi's Garn
Information om cookies